100 Web designeri

Colaborare IT

100 Web designeri digitalizare IMM-uri

In parteneriat cu comunitatea ITClub.ro, sprijinim digitalizarea IMM-urilor.

Incepem campania "100 web designeri" si vom folosim urmatoarele platforme de dezvoltare rapida: website, magazin online si aplicatii web (CRM/ERP). Aceste platforme sunt dezvoltate de comunitatea ITClub.ro

Vom oferi pachete la costuri accesibile in urmatoarele cazuri:

  1. website
  2. magazine online
  3. aplicatie web ( CRM/ERP )

Pentru fiecare din cazuri se poate apela la membri din comunitate pe diferite roluri: web designer, programator junior, programator mediu/senior, consultant, analist, tester etc

Mai mult , comunitatea poate ajuta la promovarea unui start-up, cat si la prezentarea la o lista de posibili investitori.


WebSite ( pagina web )

De la web design-ul realizat in diferite aplicatii (PhotoShop, Figma etc), comunitatea ITClub va ajuta sa oferiti pachetul potrivit de website clientilor.

E suficient sa stiti cat mai bine ce vrea clientul si platforma EwoBuilder.com va ofera o gama variata de template-uri si sectiuni.

Oricand puteti cere feedback din comunitatea ITClub.ro: de la un membru sau de la o firma IT partenera.


Shop ( magazine online )

De la web design-ul realizat in diferite aplicatii (PhotoShop, Figma etc), comunitatea ITClub va ajuta sa oferiti pachetul potrivit de magazin online clientilor.

E suficient sa stiti cat mai bine ce vrea clientul, sa aveti lista de produse ( imagini si descriere ) si platforma Shoply.ro va ofera o gama variata de template-uri si sectiuni.

Oricand puteti cere feedback din comunitatea ITClub.ro: de la un membru sau de la o firma IT partenera.


CRM/ERP ( aplicatie web)

De la web design-ul realizat in diferite aplicatii (PhotoShop, Figma etc), comunitatea ITClub va ajuta sa oferiti pachetul potrivit de aplicatie web (CRM/ERP) clientilor.

E suficient sa stiti cat mai bine ce vrea clientul, sa aveti lista de module si pentru fiecare modul lista de campuri folosita. Platforma SoftCRM.ro va ofera o gama variata de module si template-.

Oricand puteti cere feedback din comunitatea ITClub.ro: de la un membru sau de la o firma IT partenera.


* Dorim sa ne implicam pe diferite sectoare economice,
si sa dezvoltam in parteneriat cu Dvs. solutii IT pentru digitalizare
 Copyright - 2021