![]() |

|
|||||||
| Ajutooooor! Gogule, probleme ma? Daca ai vreo problema nu ezita sa ne ceri ajutorul si te vom ajuta la modul cel mai serios. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
De cateva zile nu-mi merge yahoo.
Am incercat de toate, am inchis firewall-ul, am inchis antivirusul, am schimbat alea de la preferences ... am pus odata "no proxy" odata "firewall with no proxy" ... etc. Am reinstalat messengerul, nu a mers. L-am dezinstalat si am instalat alta versiune, si tot nu a mers .... Am incercat si sa ma loghez cu alt id, si tot nu a mers ... Can u help me?
|
|
|
|||
|
|||
|
E ca webmessenger, numai ca la asta poti si sa tirmiti fisiere ...
Eu vreau sa stiu ce tre sa fac ca sa-mi mearga yahoo messenger ... ![]() Pentru ca la asta nu pot sa dau un mass, sau cand imi trimite cnv cv, viteza e de cativa kb/sec La yahoo messenger era de cativa mb/sec.
|
|
|
|||
|
|||
|
da de unde ai u net de catva mb pe secunda transfer , oricum nu iti arata viteza de transfer la ym , oricum asta se intampla la multi , sterge folderu din program files si vezi ca parca tre sa fie un fisier pe c:\ cu numele de y server.txt sau asa ceva , il stergi si instalezi din nou
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Quote:
Reinstall yahoo , am avut aceasi problema , incearca sa instalezi alta versiune de Ym. Verifica firewall , vezi poate ai inchis porturile .
| Tags |
| not, rezolvatymess, wornkin, ymess |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|