![]() |

|
|||||||
| Ajutooooor! Gogule, probleme ma? Daca ai vreo problema nu ezita sa ne ceri ajutorul si te vom ajuta la modul cel mai serios. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Eu locuiesc in Spania, dar de aici nu pot s? joc cs 1.6 pe multe servere romāne?ti sau chiar spaniole(care nu prea sunt) deoarece am lagul mare(100ms-150ms) iar multe dintre servere nu accept? acest lucru ?i iau Kick automat. Vreau sa ?tiu dac? exista vreo modalitate de a mai reduce lagu m?car 80ms-90ms sau dac? exista vreun program care s? p?c?leasc? serverele ?i sa arate un lag mai mic decāt cel real. Precizez c? am internet ADSL 3Mb(pe care nu pot s?-l schimb momentan), iar cānd joc cs am toate programele care folosesc banda de internet inchise(mess, skype...tot)
Mul?umesc, a?tept sugestii.
|
|||
|
|||
|
PC foarte bun, Net FOARTE BUN, un cfg si cam asta ar fi tot.. Dar e naspa faza oricum.. Si daca dai de Servere configurate pe modul AmxModx te dau afara imediat.. (Cunoscutul Country Kicker) :P
|
|||
|
|||
|
pai am procesor intel core 2 quad 2.4GHz, 4GB ram, video 9600gt nu cred ca ar trebui sa-mi fac probleme in privinta pc-ului iar in romania aveam acelasi tip de internet ca aici si aveam intre 40-80ms lag...pe un pc mult mai prost. in privinta country-kicker nu e problema ... pe multe servere iau kick de la lag.. :
|
|||
|
|||
|
Nu prea ai solutii.. :P din pacate.. Si nu cred ca a aparut un script care sa poata sa te protejeze, sau sa-ti scoata tie ip-ul de la Kick.. :P
|
||||
|
||||
|
Am sa vorbesc cu nitro daca e de acord sa scoatem ping checker-ul de pe server , sa nu mai luati kick
.
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|