![]() |

|
|||||||
| Ajutooooor! Gogule, probleme ma? Daca ai vreo problema nu ezita sa ne ceri ajutorul si te vom ajuta la modul cel mai serios. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
deci eu am click net cu viteza de 4 mega dar orice incerc sa descarc dupa Dc ++ imi descarca cu 50 kb
ce sa fac?
|
||||
|
||||
|
incearca alt client de dc
iti recomand strongdc Rc 10 |
|
|
|||
|
|||
|
asta il am
si am incercat si cu odc si air dc acelasi lucru download :50 kb
|
||||
|
||||
|
depinde si de pe ce hub-uri iei
|
|
|
|||
|
|||
|
intra ba pe huburi de clicknet sau huburi metropolitane
![]() am si utorrentu deschis cu cateva torrente la seed
|
|
|
|||
|
|||
|
poi recomandatimi si mie niste huburi atunci
si un client dc++
|
|||
|
|||
|
Ultimul Apex.Cateva huburi cu viteze mari am doar pentru RDS Fiberlink :P
|
|
|
|||
|
|||
|
Iata de ce ne incurcam multi in socoteli.
Avem asadar: - MB = Megabytes - Mb = Megabiti Ok. Si care e diferetta intre MB si Mb? Asta este -> 8Mb=1MB iar -> 8 biti = 1 byte Acum sa socotim: 4Mb = apox 4000 Kb 4 Mbps cum zici tu se imparte la 8 biti 4000 kbps : 8 = 500 kb/s (kilobytes per secunda) 500 kb/s este viteza ta maxima de download garantat. Acum in legaturile cu huburile. Viteaza ce-a mai mare o ai daca descarci de pe huburile din orasul tau, sau de pe huburile care au peering (legatura directa) cu ISP-ul tau. Si o ultima varianta; poate ISP-ul tau sa fi impus o limitare a vitezei la download. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Oricum tragi cu 50kb/s deoarece , cei de la care tragi au viteza mica la upload. Incearca retele metropolitane. La fel si pe torrente , daca nu ai seederi cu banda mare de upload nu ai de la cine sa tragi :winner:
|
|||
|
|||
|
Quote:
Cum a spus si black_death, viteza la upload celor dp clicknet este pana in 50-60 kb. Cauta respectivul joc/film/pr0n/etc folosind limewire sau ia de la un alt user [care sa nu aiba clicknet..]
|
|||
|
|||
|
Quote:
Recomadarea mea pt un maxim de viteza la download: descarca de la cei din oras cu tine. Vei avea asa numita viteza metropolitana. |
|
|
|||
|
|||
|
Viteza "banda"serverului nu influenteaza viteza cu care utilizatori copiaza "descarca" intre ei, serverele de hub sunt "repere" pentru cei care se conecteaza la ele prin intermediul carora utilizatori se pot vedea apoi traficul intre utilizatori nu trece prin server, prin server trece doar chatul privat, mainchatul si listele de useri online. Cand descarcati "prost" de pe un hub, vina este fie a furnizorului tau de net fie a celui de la care copiati sau NETLIMITER, sistemul se numeste DIRECT CONECT, pentru ca va conectati direct intre voi si aveti viteze maxime . Va recomand un experiment, dati disconect de la un canal de hub si urmariti daca continoati sa descarcati de la cei care descarcati inainte de pe hub si acestia descarca de la voi, veti vedea ca da si chiar ore bune.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|