![]() |

|
|||||||
| Ajutooooor! Gogule, probleme ma? Daca ai vreo problema nu ezita sa ne ceri ajutorul si te vom ajuta la modul cel mai serios. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Am 2 partitii. Pe C: mi-am pus mai demult Vista. Am avut ceva probleme si am vrut sa-l reinstalez dar din "greseala" l-a instalat pe D:.... Pana la urma am rezolvat problema ce era cu vechiul Windows si imi functioneaza.
Problema e ca mi-au ramas pe D fisierele noului SO instalat si nu le pot sterge. Am incercat ceva comenzi in command prompt ce am gasit pe net cu "delete system files on Vista", cica la altii le-a mers dar mie nu. Daca e ceva la indemana ce pot face si voi ma indrumati o sa fac, daca nu ramane doar formatarea partitiei, nu? ![]() Daca e cazul, mentionez ca problema e pe laptop si n-are floppy !
|
|
|
||||
|
||||
|
daca ai cdul sau dvdul nush pe ce e cu Windows Vista bagal in laptop, da restart si si ruleaza cdul inainte sa se deschida complet Windowsul si formateaza c si d si instaleaza in c Vista >
<
|
|
|
||||
|
||||
|
Bine no.... eu chiar de aia ceream ajutor ca sa nu formatez, ca de aia mi-am dat si eu seama ca ar fi o solutie
...Oricum zilele astea trebuie sa-mi pun si Linux pe laptop si sa vad daca pot sterge din Linux... |
|
|
|||
|
|||
|
nu poti sterge din linux..cel putin mie nu mi-a mers sa sterg din ubuntu
|
|||
|
|||
|
daca partitia e NTFS nu se poate sterge din Linux.. desi ppoate ca ultima versiune de Ubuntu ar putea sterge ca se amndresc acum de noua functie de read/write de pe NTFS..
|
|||
|
|||
|
nu cred ca merge pe NTFS..nici atat nu cred ca pe FAT sau FAT32 ... cel putin eu de pe ubuntu 7.06 nu a mers..
|
|||
|
|||
|
Ubuntu 7.10 are drept de citire si scriere pe partitia NTFS, bineinteles, daca e montata.
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|